• Twitter
 • Twitter

Wie zijn wij - Kijk snel

Marieke en haar geluidsproducenten

Marieke Plantinga

Marieke Plantinga

muzikant/entertainer

Ik ben opgegroeid in een gezin waar muziek een grote rol speelde. Mijn ouders waren, en zijn nog steeds muzikanten. Samen met mijn broer Arjan hebben we een aantal jaren getoerd door Nederland als de Troubadoursgroep “Twinckel”. Ik ben groepsbegeleidster bij Elver in Nieuw Wehl. Een organisatie die 24 uurs zorg, dagbesteding en ondersteuning biedt aan mensen met een beperking. Daarnaast geniet ik er van om mensen te vermaken en raken met mijn muziek en entertainment.

  Simone Ruesink

  Simone Ruesink

  muzikant

  Sietje voor de familie, Maatje is namelijk mijn schone zus). In het dagelijks leven ben ik moeder van twee lieve jongens, juf en maak ik graag muziek. Toen het voorstel van Marieke kwam om samen met haar te zingen en muziek te maken, hoefde ik dus niet lang na te denken: Wat is er leuker dan je hobby’s te kunnen combineren: muziek maken met en voor een ieder die dat leuk vindt!

   Wiebe en Inek Plantinga

   Wiebe en Inek Plantinga

   muzikant/tekstschrijver

   Inek en Wiebe hebben jarenlang concerten gegeven in binnen- en buitenland. Samen met Wim Smit en Rob Lievestro – vormden zij de groep TWINCKEL.

    Eric Berghuis

    Eric Berghuis

    drum/percussie

    Ik zal mij even voorstellen! Mijn naam is Eric Berghuis, geboren in 1966 en speel sinds 2017 af en toe mee met Music maatje. In januari 2007 mijn eerste drumstel gekocht en daarna in februari begonnen met lessen bij de Muziekschool. Ik heb ervaring in verschillende bands en heb mijzelf geleerd om Cajon te spelen. Daarnaast doe ik nog wat andere percussie instrumenten. Mijn muzikale voorkeur gaat uit naar de wat snellere rock / pop nummers. Maar ook een stukje jazz of blues mag ik graag horen. En uiteraard zijn de leuke kinderliedjes die uit volle borst worden meegezongen leuk om te doen.

     Marcel Boelaars

     Marcel Boelaars

     gitarist

     Marcel Boelaars speelt al heel lang gitaar en heeft in zijn jonge jaren in veel bands en ensembles gezeten, waaronder met Inek en Wiebe Plantinga, Connection, Boelaars en van Winsen en het Marcel Boelaars Gitaarkwartet, waarin hij speelde mijn zijn partner Mandy de Bruijn. Muziek maken is zijn lust en zijn leven en zelf zegt hij dit te blijven doen tot hij niet meer kan. Passie, gevoel en enthousiasme zijn de drie kernwoorden die Marcel ’s muziekbeleving verwoorden. Ook speelt hij nog steeds in diverse bands en ensembles, waaronder als solo gitarist in de band Steve Jones R&B selection en als gitarist bij Music Maatje.


      “Music Maatje maakt muziek die je raakt”.
      Het enthousiasme, de speelsheid en de muzikaliteit is zo overtuigend, dat het direct overslaat op het publiek,
      zowel kinderen, volwassenen als ouderen.