• Twitter
  • Twitter

Doelgroepen

Volwassenen

Voor volwassenen hebben wij een zeer breed scala aan muzieksoorten- en smaken. Van 60 tot heden, van ballad tot smartlap. Voor op een braderie of kermis. MM verzorgt op het podium of al lopend tussen het publiek door muziek op maat, om zo op een ongedwongen manier het publiek erbij te betrekken.

Heeft u wat te vieren? Verjaardag, bruiloft (kleinschalig), pensioen, jubileum etc. Ook hiervoor staat Music Maatje garant voor een gezellige avond vol herkenbare muziek. Ballads, rock, smartlappen, 60/70/80. Natuurlijk niet alleen om te luisteren maar ook om luidkeels mee te zingen!

Kinderen

Music Maatje komt als gast muziek maken vóór en mèt de kinderen. Er zijn muziekinstrumentjes die de kinderen kunnen gebruiken. Ook kan er een hele middag verzorgd worden waarin het zingen en dansen centraal staat.

Dit kan bij u thuis, maar denk ook aan een pleinfeest, Sinterklaas, Kerstmis en alle andere activiteiten die basisscholen organiseren. Music Maatje kan dit muzikaal omlijsten met liedjes voor de kleuters en voor de hogere groepen in het basis onderwijs. Denkt u ook aan het schoolkamp. De ideale gelegenheid om muzikaal aan te kleden.

Bijzondere doelgroepen

Een goede vrijetijdsindeling is voor een ieder erg belangrijk om zich goed te voelen. Muziek kan hierin een grote rol spelen Dit geldt, met name, voor mensen met een beperking. Veel mensen met een beperking genieten enorm van muziek. Marieke verzorgt workshops, waarin aandacht wordt besteed aan luisteren, zingen, ritmisch meespelen op kleine instrumenten en dansen. Dit allemaal met het doel om de deelnemer(s) zich te laten uitleven en om tot ontspanning te komen. Marieke geeft deze workshops in de ruimte die voor de deelnemer(s) vertrouwd is, in overleg met de begeleider van de deelnemer(s).

Evenementen

Tijdens een (vaak jaarlijks terugkerend) buurtfeest is live muziek van Music Maatje de perfecte aanvulling. Voor de kinderen om samen te zingen en te dansen en voor de volwassenen om tijdens bv de BBQ te luisteren en mee te zingen met golden oldies, nederpop en smartlappen etc. Alles heeft Music Maatje in huis om van het buurt-, bbq- of feest een echte happening te maken.

Ben je op schoolkamp of een ander gezellig samenzijn waar er ’s avonds… bv rond een kampvuur, dan verzorgt MM het ultieme zomeravond gevoel.Een drankje, een hapje en… “MM” Met een divers repertoire krijgt iedere gast wel iets te horen wat hij/zij leuk vindt; Kinderliedjes, 80’s, Rock, Ballads of b.v. Nederpop Smartlappen.